Friday, August 2, 2013

GOJES BLOGGER SUPERMOM & BABY :-)

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...

Pagi 2 Ogos 2013 ( Jumaat ), terasa hati bersemangat sungguh nak update blog pagi2 ni.
Boss takda...o/station...ngeeeee...
~~maaf boss...curik masa ciket je nak berkarya... :-)

daku nak bercerita apa yg membuatkan nak kembali berblog semula..
ada satu sebab je..

1. SAYA SALAH SEORANG MEMBER DARI GOJES BLOGGER SUPERMOM & BABY :-)

Memula memang tak ada hati nak kembali aktif berblog,
sebabnya daku x pandai nak buat cantik-cantik mcm kawan2 yg len,bila baca blog kawan2,
seronok sangat sebab cantik2, meriah, menarik.

Lepas naik cuti berpantang 90 hari,
lagi aktif masuk group tu sebab da ada raif emrizq.
sebelum ni hanya amik ilmu berpantang, ilmu mengandung,
tapi once dah ada baby ni, lagi byk ilmu yg kita perlukan..
insyallah, kawan-kawan blogger dapat membantu.

Kat kereta siap tampal sticker...hehehe....tapi daku di JB...mungkin tak ramai ahli kat JB.
harap-harap, satu hari nnti dapat join ahli-ahli yg len buat gathering. amin.



Terima kasih utk Nana (blogger Nana Farhana) sebab add daku utk join sekali dlm group private tu.
Bes sangat group tu, ahli baik-baik. Takde kutuk mengutuk antara satu sama lain.
Mungkin sebab kami semua dah ada anak & bakal dah anak, jadik nye dah x kuasa nak buat benda-benda 'la gha'

Buat masa ni, pernah jumpa Nana Farhana je, baru je jumpa hari tu kat JPO.
Comel loteh nana ni. Selalu tengok dalam gambar je...heehee.
Si farish pon dapat tengok depan mata..aktif & cerdik.
Kalau nak dukung dia, kene pancing ciket..'jom tengok birds..jom main air..' hihihi...


Emrizq pon tak nanges sebab dia baru bangun tido, perut kenyang. Mood baik je.

Pasni nak cuba ke Melaka pulak nak jumpa umar mak etty,
nak ke pantai timur nak jumpe aryan dyll falah, amani intan norazam,
lagi fayyadh lyana,
kak mimi fayel., ros anis, amalini amal, anez zamri,
dan ramai-ramai lagi,...
:-)...

## mood nak belajar cantik-cantik kan blog. :-)


2 comments:

cikpingu said...

weeeee... syok kan group tu.. :)

✿ pink velvet ✿ said...

cemane nak join group tu ye?